LBP siirtyy alkukesään - tule mukaan!

Olemme olleet perinteisesti yksi kesän päättymisen merkeistä. Tänä vuonna tilanne muuttuu, kun totutusti elokuussa nähty Lahti Block Party vaihtaa statustaan kesän lopettajaisjuhlasta sen aloittajaksi. Tapahtumapäivä on tänä vuonna lauantai 25.5.2019.

Lahti Block Party syntyi tarpeesta. Sen sijaan, että istuisimme kotona valittamassa siitä, ettei mitään tapahdu, laitoimme tapahtumaan. Nyt loppukesästä löytyy useampia kaupunkikulttuuritapahtumia, kuten Kaupungin Äänet sekä viime vuonna lanseerattu Fringe Festival. Alkukesässä näytti taas olevan hyvin meidän mentävä aukko, joten näemme silloin!

Mikäli haluat olla mukana esiintymässä tai järjestämässä muuta ohjelmaa yhdistyksenä, seurana, yrityksenä tai vaikka ihan omana itsenäsi, laita viestiä lahtiblockparty@gmail.com. Korttelijuhla on koko kaupungin yhteinen!

Taustalla toimii myös työryhmä, joka on jo nyt kasvanut viime vuodesta, mutta vapaaehtoisvoimin järjestettävänä tapahtumana haemme aina uusia ja innokkaita tekijöitä joukkoomme. Työryhmän ensimmäinen kokoontuminen järjestetään keskiviikkona 16.1.2019 klo 18 Dooroomin tiloissa Rautatienkadulla. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:
Ruusa Aalto / 050 304 0434 / lahtiblockparty@gmail.com


Kommentit

Suositut tekstit