LAHTI BLOCK PARTY Jatkoklubi 2017

Lahti Block Party 2017 jatkot järjestetään perinteisesti Tirrassa & Torvessa.

Kahden kerroksen bileet starttaa Loviisankadulla 26.8 klo 22:00,
liput 7 euroa, vain ovelta! K-18


Esiintyjät:

TORVI

MON-SALA
MON-SALA on kahden sisaruksen muodostama rap-yhtye, joka tekee agressiivisen melankolista musiikkia. Biiseissä yhdistyvät tuottaja VE RA:n kokeelliset taustat ja olemassaolon kipuilusta ammentavat tekstit.

Billie Jean Sibelius
Billie Jean Sibelius on Heinolasta ponnistava nuori ja pinnan alla muhinut räppäri, jonka ulosanti on mielenkiintoisen monipuolista. Pääpaino tuotannossa on kuitenkin rakkauslauluissa, joissa on oma twistinsä. Lahti Block Partyn jatkokeikalta voi odottaa sekä hyvää ja rentoa tunnelmaa, että myös vauhdikkaapaa menoa!

Adikia
Adikia on rumpali ja nuori kuvataiteilija, jonka rakkaus hip hop -musiikkiin ja kiinnostus feminismiin johti diggailemaan rapin usein misogynistisiakin lyriikoita omasta perspektiivistä. Tästä kiinnostuksien ristiriidasta syntyi Adikia, epäoikeuden jumalatar, joka ilmoitaa debyyttisinglellään ”Paha Narttu” kyllästyneensä konttamiseen. Kyseinen debyyttisingle- ja video ilmestyi 31. toukokuuta.

JAG
Helsinkiläinen JAG on vaikuttanut Suomen hiphop-piireissä jo kymmenisen vuotta. Vuosien varrella mm. Looptroop Rockersin ja Ice Cubenkin lämppärinä toiminut räppäri on vakiinnuttanut asemansa englanninkielisen suomiräpin kärkikastissa aktiivisella keikkailulla ja huomiota herättäneillä julkaisuilla.

DJ Charmless Man
Jos olet koskaan vieraillut Torvessa, tämän miehen naama on tuttu. Ehtaa Torven Tisko -laatua jo vuosien kokemuksella!


TIRRA

Harmaa Kohina
Harmaa Kohina on vuonna 2016 perustettu bändi, jonka tyylissä yhdysvaltalainen 90-luvun grunge ja vaihtoehtorock yhdistyy suomenkieliseen lyriikkaan. Meininki on nimeä myöten ankeaa ja huumori mustaa. Jytä tarraa ja mukavuusalue paukkuu, kun tämä porukka kiipeää Ravintola Tirran lavalle!

Delay Trees
Delay Trees on kriitikoiden ylistämä, mutta suurelle yleisölle vielä tuntematon suomalainen indiebändi, joka täyttää tänä vuonna jo 10 vuotta! Yhtye soittaa melodista sekä melankolista dream-poppia ja on julkaissut tähän mennessä neljä täyspitkää albumia ja kaksi EP:tä.
Delay Trees on soittanut Suomen klubien ja festareiden lisäksi myös pitkin Eurooppaa. Biisi ‘Gold’ on soinut Greyn Anatomian soundtrackilla. Levyjä on julkaistu Euroopan lisäksi myös USA:ssa sekä Japanissa ja yhtyeellä on aktiivisia kuuntelijoita ympäri maailmaa.

Megahammer
Megahammeria on toistaiseksi julkaistu loppuunmyytyinä C-kasetteina (tietysti!), mutta tuotanto löytyy myös Spotifysta. Sähkörumpali + nintendosyntikkaa samaan aikaan soittava sähkökitaristi = on silkkaa neroutta ja mahtava lisä Lahden musiikkielämään!

Loiva DJs
Loiva-klubi on yöelämän väsymätön tiennäyttäjä. Loivan musiikkitarjonta kulkee 60-luvun klassikoista nykypäivän tuoreimpiin indie/alternative-hitteihin. Iki-ihanat Loiva DJ:t saattelevat ihmiset tanssilattialle hieman vaihtoehtoisemman musiikin avuin.Aikataulu:


TORVI
klo 22:00 DJ Charmless Man
klo 22:30 MON-SALA
klo 23:30 Billie Jean Sibelius
klo 01:00 Adikia
klo 02:00 JAG
klo 02:45 DJ Charmless Man

TIRRA
klo 22:00 Loiva DJs
klo 23:00 Harmaa kohina
klo 00:15 Delay Trees
klo 01:30 Megahammer
klo 02:15 Loiva DJs

Kommentit

Suositut tekstit