Sinustako uusi Lahti Block Party -veturi?

Lahden oma Korttelijuhla Lahti Block Party etsii uutta koordinaattoria Iiris Rautiaisen vetäytyessä äitiyslomalle. Koordinaattorin ja työryhmän vastuulla oleva Lahti Block Party on jo kolmesti aiemmin Lahden keskustaan järjestetty maksuton kaupunkikulttuurijuhla. Tapahtuman järjestäminen nojaa aktiiviseen ja itsensä likoon laittavaan työryhmään sekä koordinaattoriin, jotka rakentavat tapahtumaa vapaaehtoisvoimin. Lahti Block Party on saanut vuosien aikana osakseen paljon positiivista palautetta ja tapahtuma on kerännyt useita tuhansia kävijöitä.


Koordinaattorilta toivotaan ennen kaikkea kiinnostusta kaupunkikulttuurin kehittämiseen ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että ryhmässä innostaen eri toimijoita yllättäväänkin yhteistyöhön. Tapahtumatuotannon kokemuksesta, viestinnällisestä osaamisesta sekä paikallisesta taiteenkentän tuntemuksesta ei ole haittaa, mutta ennen kaikkea tapahtumaan etsitään oikean asenteen omaavaa hyvää tyyppiä. Lahti Block Party on onnistunut luomaan tapahtumalle vankan pohjan verkoistoineen, joita koordinaattori pääsee hyödyntämään. Tapahtuman vanhat tekijät ja uudemmat tulokkaat toimivat koordinaattorin tukena. Lahti Block Partyn koordinointi sopii erinomaisesti esim. kulttuurituotannon opintojen loppuvaiheessa olevalle henkilölle. Pesti tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet verkostoitua alan ammattilaisiin, kehittää omaa tapahtumatuotannon osaamista ja oppia tiimissä toimimista sekä itsenäistä päätöksentekoa. Työryhmä ja koordinaattori rakentavat tapahtumaa yhdessä sidosryhmien kanssa noin 7kk ajan kevät-talvesta aina elokuun lopulle saakka.


Koordinaattorin pestistä tai työryhmän jäsenyydestä kiinnostuneita pyydetään lähettämään vapaamuotoinen hakemus tapahtuman työryhmälle: lahtiblockparty@gmail.comLahti Block Party on vuodesta 2012 lähtien järjestetty monitaiteellinen urbaani kaupunkikulttuuritapahtuma, joka koostuu mm. livemusiikista, taide-esityksistä ja erilaisista työpajoista. Lahti Block Party on kaikille avoin ja esteetön tapahtuma, joka pohjaa yhdenvertaisuuden ja eettisen tapahtumatuotannon arvoihin. Lahti Block Partya rakentaa työryhmä yhdessä koordinaattorin kanssa. Tapahtumassa tehdään yhteistyötä laajasti eri sidosryhmien kanssa niin paikallisella kuin valtakunnallisellakin tasolla. Vuonna 2013 Block Party oli ehdolla Aukusti-kulttuuripalkinnon saajaksi, vuonna 2016 tapahtuma palkittiin Helenin kaupunkienergiaa stipendillä.


kuva Joonas Moilanen


Kommentit

Suositut tekstit