Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!


Lahti Block Partysta on kulunut nyt reilu viikko ja on sopiva hetki fiilistellä vielä kerran yhdessä onnistunutta päivää. Aluelaajennus sekä ohjelmistoon ja live-musaan satsaus tuottivat nimittäin tulosta. Kolmatta kertaa vietetty Block Party keräsi päivän aikana reilu 1500 kävijää! Määrä ylitti koko työryhmän toiveet ja odotukset.

Suuri kiitos siis kaikille teille, jotka olitte mukana vapaaehtoisina, yhteistyökumppaneina, artisteina, esiintyjinä, tukijoina ja tapahtumapäivänä paikan päällä olleina toimijatahoina. Ja te kaikki innokkaat kävijät, jotka täytitte aina iltaan asti graffiti- ja askartelupisteet unohtamatta tietenkään lavan edustaa, te olitte illan kohokohta, sillä ilman teitä ei ole Lahti Block Partya.

Jotta tapahtumaa voidaan kehittää jatkossa vielä paremmaksi ja toimivammaksi, pyydämme nyt sinua antamaan ajastasi muutaman minuutin ja osallistumaan tapahtuman kävijäkyselyyn. Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme kaksi kivaa pakettia, jotka sisältävät: Viking Xpress lahjakortin sekä LBP-paidan (tai vaihtoehtoisesti kassin).

Kyselyyn: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeEpPLFfHxSGM792LmJgNOENV34CXtFHYqKAYV8q4NGkfRB6Q/viewform

Vastausaikaa 18.9.2016 asti.


Kommentit

Suositut tekstit