Lahti Block Party valtaa jälleen Rautatienkadun kävelykatualueen 20. elokuuta

Urbaani korttelijuhla Lahti Block Party valtaa Rautatienkadun 20. päivä elokuuta klo 15-22. Lahti Block Party on musiikin, taiteen ja osallistavien työpajojen ympärille rakentuva, kaikille kaupunkilaisille avoin ja maksuton kaupunkikulttuurijuhla. Tapahtuma on järjestetty vuosina 2012 ja 2014 saaden kävijöiltään varsin positiivisen vastaanoton. Vuosien varrella Block Partyn lavalla on nähty mm. Hukka&Mama, Jodarok ja Hilarius Hiiri. Lisäksi Korttelijuhlassa on koettu myös performanssia, parkouria, lyhytelokuvia sekä valokuva- ja sarjakuvataidetta.

Tämän vuoden teema luonto kaupunkitilassa tulee näkymään mm. erilaisten osallistavien työpajojen kautta. Lisäksi Block Partyssa halutaan kiinnittää huomiota erityisesti nuorten osallisuuden tukemiseen. Yhteistyökumppaneina tapahtumassa ovat mukana jo mm. Inspis, Mun Juttu -hanke, Ohjaamo Lahti, Lahden Ympäristökeskus, Kino Iiris, Lahti Region, Lahti Seura, Lahden Seta, Lahti Dance Academy, Aleksi 10, Ravintola Torvi, Animalia, Lahti Roller Derby, Vadelmatarha ja Vekarakirppis.

Lahti Block Partyn järjestelyistä vastaa avoin työryhmä ja tapahtuma tuotetaan vapaaehtoisvoimin yhteistyössä paikallisten yhdistysten, yritysten ja yksityisten toimijoiden kanssa. Seuraava työryhmän tapaaminen järjestetään tiistaina 19.4. klo 16.00 Aleksanterinkatu 33:ssa Imperium Networkin tiloissa. Tilaisuus on avoin kaikille tapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta sekä kaupunkikulttuurin kehittämisestä kiinnostuneille.


Seuraa Lahti Block Partya:

facebook: https://www.facebook.com/lahtiblockparty/?fref=ts

Instagram:https://www.instagram.com/lahtiblockparty/Kommentit

Suositut tekstit